banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Hamitköy Vardıdan Boupendzanın Sağlık Durumuyla İlgili Açıklama.. MAĞUSA TÜRK GÜCÜ - YENİ BOĞAZİÇİ : (4-0) İskele Şampiyonluk yürüyüşünde..!(2-1)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Güven “Ligi Domine edecek bir yapı kuracağız’’
banner98

Tecrübeli Koç Güven yaptığı açıklamada, yaklaşık 20 yıldır Koopspor camiasının içerisindeyim. 1999 yılından günümüze kadar geçen sürede bu camiada uzun yıllar oyunculuk, takım kaptanlığı yaptım. Son 7 yıldır da bana layık görülen Baş antrenörlük görevini yürütmekteyim.

Son dönemlerde özellikle Koopspor ve şahsımla ilgili olarak eleştirileri bende üzülerek duymakta ve okumaktayım. Öncelikle şunu belirteyim ki son 2 sezondur final serisi oynayamamak bizler için tabii ki de başarısızlıktır ancak unutulmamalıdır ki buna benzer durumlar her büyük camiada özellikle geçiş dönemlerinde zaman zaman yaşanabilir. Bu büyük camiaya 20 yıllık dönemimde 10 lig / 13 federasyon kupası / sayısını tam hatırlayamadığım süper kupa ve cumhuriyet kupası şampiyonlukları (antrenörlük dönemi: 7 yılda 2 lig / 3 federasyon / 3 süper kupa / 2 Cumhuriyet kupası ) yaşamış ve yaşatmış biri olarak ve kulübümüzün bugüne kadar kazandığı tüm kupalarda alın terim ve emeğim vardır.

Bugün tüm basketbol camiası Koopspor için bu ligin lokomotifi diyorsa bu özel kelimeyi hak etmek çok da kolay değildir. Herkese nasip olmaz. Bu sebepten dolayı inanılmaz gururluyum. Bunları neden yazdım? Hani diyorlar ya Emrah hocanın ne ayrıcalığı var?

Bu kulüpte birazcık ayrıcalığım varsa işte yukarıdaki yazdıklarımdan dolayıdır. Bunca yıllık sürede tek bir defa bile kulübümle para pazarlığı yapmadım..Koopspor benim ailemdir. Gelecek sezon ile ilgili olarak da çok sıkı çalışıyoruz. Hedefimiz kesinlikle şampiyonluktur. Bu hedef doğrultusunda yerli ve yabancı oyuncular ile ilgili olarak çalışmalarımız devam ediyor. Genç, dinamik ve uzun yıllar bu ligi domine edecek bir yapı kurmayı hedefliyoruz.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75