banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor KKTC SPOR MANŞETLERİ YDÜ MTG kampa giriyor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Göktaş, Volkan ve İpcioğlu  ‘’Çok Fedakarlık Yaptık ve Çok Mutluyduk’’..!
banner98

1980-1990 arasında

1980-1990 yıllarında hakemlik yapan Süleyman Göktaş, Ali Volkan ve Can İpcioğlu telefonla katılarak o dönemde zevkle yaptıkları hakemliği anlattılar.

Üç deneyimli isim de Önce kulüplerin arka taraflarında ardından da Başaran Spor Salonu ve en son olarak Atatürk Spor Salonu’nda maçları keyifle yönettiklerini belirttiler.

Göktaş: Hem hakemlik hem yöneticilik

Süleyman Göktaş programda yaptığı açıklamada Ali Rıza Altay döneminde federasyonda yöneticilik yanında basketbol hakemliği yaptığını söyleyerek, “Türkiye Basketbol Federasyonu Merkez Hakem Komitesi Başkanı Hüsamettin Topuzoğlu’nu n o dönemde getirerek hakem yetiştirdik. Eskiden maçları arka arkaya yönetirdik ama zevk alırdık. Basketbol hakemliği de gelişti. O dönemleri de özlüyorum” açıklamasını yaptı.

Volkan: Para pul gözetmeksizin yönettik

Programın bir diğer konuğu olan Ali Volkan da para pul gözetmeksizin maç yönettiklerini belirtti. Volkan, “1983’de hem hakem, hem antrenör hem de yöneticilik yaparak basketbolun gelişimine destek verirdik. Takım çalıştırdım, hakemlik yaptık, idarecilik yaptık ama bunları severek yaptık. Başaran Spor Salonu’nda maçlar hem yönettim hem idare ettim. Bizde spor aşkı, basketbol aşkı vardı” dedi.

İpcioğlu: Maç yönetirken zevk alırdım

Bir dönemin başarılı hakemlerinden olan Can İpcioğlu da programda dikkat çeken açıklamalar yaptı. İpcioğlu, Bizim dönemimizde çok yetenekli hakemler vardı. Bu döneme damga vuran isimler oldular. Bizler, kulüplerin arkasında maç yönettik, Başaran Spor Salonu’nda maç yönettik ve ben Atatürk Spor Salonu’nda da parkeye çıkan isim oldum. Zevkle maçlara çıkar yönetirdik. Hasan Ecer’in üstümde emeği var. Tüm hakemler o dönemde emeklerini ortaya koyarken mutlu olurlardı” sözlerini noktaladı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75