banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Salonda Çalıştı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Gökçe Doğan Resmen YDÜ’de..!
banner98

 




2016-2017 sezonunu Mersin BŞB forması ile kapatan Doğan, Euroleague’de 3.8 sayı, 1.9 ribaunt, 1.6 asist kaydetti. Başarılı oyuncu Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde ise 3.7 sayı, 2.3 ribaunt, 1.3 asist elde etti. 2015-16 sezonunda Fenerbahçe’de forma giyen Gökçe Doğan, 2014-15 sezonunda ise Samsun Canik Belediyesi'nde başarılı bir performans sergileyerek, ligin en iyi savunma oyuncusu unvanını elde etti. Savunmadaki etkinliğinin yanı sıra hücumda da önemli bir rol oynayan Gökçe Doğan, 2014-15 sezonunu maç başına 9.2 sayı, 5.4 ribaunt, 3.2 asist ve 1.5 top çalma istatistikleriyle tamamladı.                      

Gökçe Doğan: “Bu güzel organizasyonun içinde olmaktan dolayı çok mutluyum”
                           


Türkiye ve Avrupa’da büyük hedefleri olan böyle güzel bir organizasyonun içinde olmaktan dolayı çok mutluyum. Başta başkanımız Sayın Işık Eyigüngör olmak üzere tüm Yönetim Kurulu Üyelerimize bu güzel organizasyonda beni de görmek istedikleri için çok teşekkür ederim. Tabi ki YDÜ’nün hedefleri her zaman çok yüksek. Yeniden Türkiye Ligi ve Kupası Şampiyonu olmak, Süper Kupa ve Cumhurbaşkanlığı Kupalarını kazanmak Euroleague’de Final Four oynamak istiyoruz dedi.                                                                                           

“Enerjisinden ve tecrübelerinden faydalanacağımız bir oyuncu”         


Gökçe Doğan’ın skorer guard özelliği ile ön plana çıktığına dikkat çeken YDÜ Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Çağın, “Gökçe’nin enerjisinden ve tecrübesinden yararlanmak istiyoruz” dedi.  Yakından tanıdığımız ligin tecrübeli oyuncalarından bir tanesi. Takım kimyamıza uygun, yetenekli bir oyuncu. Yeni sezondaki Şampiyonluk hedefleri doğrultusunda skorerguard özelliğinin yanı sıra savunmada da takımımıza gereken katkıyı yapacağına inanıyoruz. Kulübümüze ve kendisine hayırlı olmasını diliyoruz şeklinde konuştu.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75