banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Girne Yalova Bitirdi.. (31) Attila Topaloğlu Anıldı.. DAÜ basın toplantısı yapıldı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Girne Üniversitesi, Arkan Arşehit ile anlaştı..!
banner98

 





KKTC Basketbol liginin yeni takımlarından Girne Üniversitesi transfer çalışmalarına başladı. İlk olarak koç sorununu çözen Girne Üniversitesi, son yılların başarılı koçlarından Arkan Arşehit’i takımın başına getirerek önemli bir sıkıntıyı çözmüş oldu. Kulüp Başkanı Özgü Bayraktar şu açıklamalarda bulundu.

Özgü Bayraktar: “Arkan Arşehit ile birlikte KKTC ligi’ne heyecan katacağız”

Girne Üniversitesi Spor Kulübü Başkanı Özgü Bayraktar tarafından yapılan açıklamada, 2016-2017 KKTC Basketbol Erkek Ligi’nde güçlü bir rakip olmak istediklerini ifade etti. “KKTC Büyük Erkekler Ligi’nde sekizinci takım olarak katılacağız. Her zaman olduğu gibi sporun fair play ruhu çerçevesinde mücadele edeceğiz. İddialı bir kadro oluşturmaya başladık. Deneyimli bir koç olan Arkan Arşehit ile anlaştık. Birlikte seçeceğimiz oyuncular ile oluşturacağımız güçlü kadro ile Basketbol liginin iddialı ve şampiyonluğun önemli adaylarından biri olmayı hedefliyoruz” dedi.

Arkan Arşehit:  “Ligin En Güçlü Takımlar Arasında Olacağız”

Girne Üniversitesi Spor Kulübü ile anlaşan Arkan Arşehit, Girne Üniversitesi Spor Kulübü’nün 2016-2017 Sezonu’nda başarılara imza atacağına değinerek; “Güçlü ve zorlu bir rakip olmak için çalışmalarımıza başladık. Seçeceğimiz oyuncularımızla beraber sezona iyi şekilde hazırlanarak hızlı bir başlangıç yapacağız. Hedefimiz şampiyonluk adayları arasında yer almak; bu hedefimize ulaşmak için de tüm gücümüzle çalışacağız” dedi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75