banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Girne Tatar Binatlı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

GAÜ’den Cezalara Sitem..!
banner98





MADDE 4 :
Teknolojik belgelerin oyun kurallarıyla uyuşmazlığından dolayı, toplu ve topsuz alanda hakem ve gözlemci görmezse her türlü kasti-sakatlayıcı hareket cezasız kalacaktır.

MADDE 5: Yine teknolojik belgelerin oyun kurallarıyla uyuşmazlığından dolayı, hakem ve gözlemcinin göremediği  durumlarda rakip taraftara her türlü hareket, rakip oyuncuyu tahrik cezasızdır.

MADDE 6: Artık her takım kısa süreliğine de olsa maç sırasında soyunma odasına gidebilir.(hakem maçı devam ettirirse !!) Bunun karşılığında  ilgili takımın sadece antrenörü  uyarı cezası alacaktır.

Soru 1: Federasyon’ a bağlı Merkez Hakem Kurulunun, görevi  müsabaka sırasındaki resmi kuralları uygulamak ve oyun düzenini korumak olan hakemlere, ilgili müsabakada göremedikleri ve/veya kaçırdıkları pozisyonların sebep olduğu olaylarla ilgili olarak herhangi bir cezai yaptırımı olacak mıdır?

Soru 2: Altıncı maddede belirtilen ‘oyuncuların kısa süreliğine de olsa soyunma odasına gittikleri ancak hakemlerin oyunu devam ettirdiği’ ifadesinden hareketle,

A-     Kısa sürenin tam olarak ne kadar olduğu?

B-     Kısa sürenin ne kadar olduğu belliyse orta ve uzun sürenin ne kadar olduğu?

C-     Bu süreler belliyse  cezai karşılıklarının ne olduğu? (ör: 1 dk. kalırsak uyarı,  10 dk. kalırsak puan silme gibi) 

D-     Kısa süreliğine de olsa bir takımın sahadan çekilmesine ragmen hakemlerin maçı neden durdurmadığıyla ilgili,

GAÜ Basketbol Şube sorumlusu Kenan Güvensoy tarafından yaptıkları Görüş ve soruların değerlendirilmesi gerektiğini de ifade etti.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75