banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Hamitköy Şanlıtürk Değirmenlik Evinde Gülüyor.. (20) Vardıdan Boupendzanın Sağlık Durumuyla İlgili Açıklama..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

GAÜ, Süper Lige Kilitlendi..!
banner98

Bitime üç haftası kalan ligde ikinci İskenderun ile üçüncü Girne Amerikan Üniversitesi maçı Süper Lig’e çıkacak takımlar için büyük önem taşıyor.

İskenderun’da zor maç

Ligde 35 puanla ikinci İskenderun ile 34 puanla Girne Amerikan Üniversitesi 30 Mart Cumartesi günü Süper Lige çıkma mücadelesi verecekler. Bu arada ligin bir başka önemli karşılaşmasında ise 4.Ceylanpınar Belediyesi-5. Ankara Büyükşehir Belediyesi de kritik bir mücadele verecekler.

Dayı: Ligin kaderini belirleyecek maç

Girne Amerikan Üniversitesi Antrenörü Hüseyin Dayı, İskenderun maçının çok önemli olduğunu açıkladı. Dayı, “Bu hafta deplasmanda oynayacağımız İskenderun maçı Ligin kaderini belli edeceği bir karşılaşma olacak. Maçı aldığımız takdirde Süper Lige çıkma yolunda büyük bir avantaj yakalayacağımızı düşünüyorum. Bu hafta belki de Süper Lige çıkacak olan takımların netleşeceği bir hafta olabilir. Kendi içimizde Süper Lige çıkmak için mücadele eden takımların maçları vardır. Bu maçlardan alınacak olan sonuçlar sonucunda bu hafta Süper lige çıkan takımlar belli edebilecek. Eksizsiz tam kadro ile İskenderun’a gidiyoruz” dedi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75