banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor KKTC SPOR MANŞETLERİ Doğan Yalova
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

FLAŞŞŞ…Koopspor’a yine red çıktı..!
banner98

 




Basketbol Federasyonu yönetim kurulu yaptığı toplantıda aldığı kararı bugün açıkladı.

Gerekçeli kararda konunun Genel Ceza Kurulu’nun yetkisi dışında olduğu ve Ceza Kurulu’nun gerekçeli kararında olduğu gibi tüzük değişikliklerinin resmi gazetede yayınlatma zorunluluğunun bulunmadığına vurgu yapıldı.

Federasyon tarafından yapılan açıklamada, Warner transferi ile ilgili olarak 14 Ocak tarihinde federasyona yapılan başvuruda sağlık raporunun bulunmadığı, 19 Ocak tarihinde gelen sağlık raporu başvurusunda ise ligler başladıktan sonar 45 gün içinde yapılması gerektiği ve 19 Ocak tarihinde de bu sürenin dolduğu belirtildi.

Federasyon Warner transferinde yapılan iki başvuruda yer alan sporcu imzalarının da sporcunun pasaport ve/veya ehliyetlerindeki imzalarla uyuşmadığını belirterek Warner’a 15 Ocak 2016 tarihinden sonra lisans çıkarılmasının mümkün olamayacağı görüşüyle başvurunun reddine karar verdi.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75