banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Lefke Kartal KKTC SPOR MANŞETLERİ
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

FLAŞŞŞ.. KKTC’li Milli Basketbolcu uyuşturucudan yakalandı..!
banner98

 




Lefkoşa’da Metehan Kara Giriş Kapısı’ndan KKTC’ye giriş yapan zanlılar Halil Kutruza ve Kaan Hastan’nın kullanımlarındaki araçta ve üzerlerinde yapılan aramada uyuşturucu madde bulundu. Gözaltına alınan zanlılar dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.

 

Aranan bir kişi var

Polis, zanlılar Halil Kutruza ve Kaan Hastan’nın 29 Aralık tarihinde saat 12.55 sıralarında Lefkoşa Metehan sınır kapısından  giriş yaptıkları esnada şüpheli tavırları nedeni ile kullanımlarındaki araç ile üzerlerinde arama yapıldığını söyledi. Polis, aramada 50 gram ağırlığında hintkeneviri bulunduğunu ve zanlıların gözaltına alındığını belirtti.Zanlılar hakkında soruşturma başlatıldığını, aranan şahıs olduğunu kaydeden polis, 1 gün tutukluk talep etti. Talebi değerlendiren mahkeme zanlılar hakkında 1 gün tutukluluk emri verdi.

 

Tofaş’tan Dopig dolayısı ile gönderilmişti

Küçük yaşlarda ülkeden ayrılarak Türkiye’nin Basketbol’da ekol kulüplerinden Tofaş’a transfer olan ve sergilediği performansla Tofaş’ın A kadrosuna kadar yükselen Halil Kutruza, daha sonra doping kullandığının tesbit edilmesi ile hem TBF’dan hem de Tofaş’tan ceza alarak Türkiye’deki basketbol kariyerine son verip ülkeye geri dönüş yapmıştı. Halen YDÜ Erkek Basketbol takımının ve KKTC Milli takımının en önemli oyuncularından olan Halil Kutruza’nın yaşanan bu gelişme sonrası, YDÜ yöneticilerinin nasıl bir tavır takınacağı’da merak konusu.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75