banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan GG Gedik yeniden görevde
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Finalin Adı YDÜ-CB Avenida..!
banner98

 



Üçüncü günün ilk maçında karşılaşan CB Avenida Hatay BŞB’yi yenerek finale yükseldi.  İkinci maçta ise USK Prag Castors Braine’i mağlup etti. Castors Braine yenen USK Prag yarın Hatay Büyükşehir Belediyespor’la üçüncülük dördüncülük maçına çıkacak. Beşincilik altıncılık maçında ise Galatasaray ile Castors Braıne karşılaşacak. Dün Yakın Doğu Üniversitesi RA 25 Spor Salonu’nda oynanan maçlarda ilk olarak saat 17.15’de A Grubundan Hatay BŞB ile CB Avenida karşılaştı.

Avenida 62-50’lik skorla maçtan galip ayrılarak final yükseldi. Günün ikinci maçında ise saat 19.30’da B grubundan USK Prag ile Castors Braine karşı karşıya geldi. USK Prag Castors Braine’i 82-77 yendi. Kupanın son günü olan Pazar günü sıralama maçları oynanacak.

Finalde ise Türkiye ligi Şampiyonu Yakın Doğu Üniversitesi ile İspanya ligi Şampiyonu CB Avenida mücadele edecek. Maçtan galip ayrılan takım “Uluslararası Dr. Suat Günsel Kupasının sahibi olacak.       

KKTC’li Hakemler Düdük Çalacak (Finalde Nusret Sırdar)                                                                                                                    

Kadın basketbolunun elit takımlarının basketbol severler önünde üç gündür mücadele ettiği turnuvanın son gününde final maçları oynanacak. Final Maçlarında KKTC Basketbol Federasyonuna bağlı hakemlerde düdük çalacak.

Finalde saat 15.00’de 6’ıncılık ve 5’incilik maçı Galatasaray ile Castors Braine arasında oynanacak ve KKTC’li hakem Derviş Pehlivan düdük çalacak.

Saat 17.15’de 3’üncülük ve 4’üncülük maçı USK Prag ile Hatay BŞB arasında oynanacak ve Ahmet Maslakçı görev alacak.

Final ise saat 19.30’da Yakın Doğu Üniversitesi ile CB Avenida arasında oynanacak ve Nusret Sırdar bu maçta düdük çalacak.

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75