banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ MTG kampa giriyor Protokol İmzalandı.. KKTC SPOR MANŞETLERİ
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Falyalı Ailesinden Şampiyon’a Ödül..!
banner98

KKTC Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Ruhsar Vudalı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Falyalı ailesine teşekkür ederek birde açıklama yaptı.

Vudalı açıklamasında şu ifadelere yer verdi.

KKTC Tekerlekli Sandalye Basketbol takımını ve KKTC Engelliler Spor Federasyonu yönetim kurulunu sürekli takdir eden, yanımızda olan Özge Tasker Falyalı ve Halil Falyalı’nın davetleriyle olağan üstü başarımızı Federasyon yönetim kurulu, antrenör, takımı oyuncuları ve aileleriyle The Taste Restoran’ın muhteşem ortamında kutladık.


İlginiz ve maddi yardımlarınız için çok sağ olunuz Les Ambassadeurs Hotel & Casino ve Falyalı ailesi, iyiki varsınız.
KKTC Engelliler Spor Federasyonu yönetim kurulu olarak geçen yıl zor bir yola çıktığımızın bilincindeydik. Uzun yıllardır Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu liginde KKTC Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı sponsorlarla devam etmişti, ilk kez 2019-2020 sezonun da BİZLER sponsorsuz tarih yazarak 19 maç 19 galibiyetle bitirerek süper lige yükseldik. Mücadelemizde inandıklarımıza inan, güvenen, katkı koyan herkese teşekkürler.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75