banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Doğan YDÜ Lefke Kartal
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

‘Engelsiz Yürekler’e moral ziyareti..!
banner98

 





Bu önemli temsiliyet öncesi Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü İsmet Yazıcı ve Genel Müdür Yardımcısı Ayhan Barış, takımı hazırlık çalışması yaptığı Lefkoşa Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda ziyaret etti. Engelliler Spor Federasyonu (ESF) Başkanı Sedat Hacımehmet’in de hazır bulunduğu ziyarette Genel Müdür İsmet Yazıcı sporcular ve teknik yönetimi tek tek kutlayarak başarı dileğinde bulundu.  ESF Başkanı Sedat Hacımehmet de takım olarak adını gururla taşıdıkları, her koşulda yanlarında buldukları, desteklerini esirgemeyen Kuzey Kıbrıs Turkcell ailesine teşekkür edip Genel Müdür İsmet Yazıcı’ya anı olarak bir de takımın formasını armağan etti. 

DİNAMİK KADRO

Euro lig’in Viyana’da 11 – 14 Mart tarihlerinde yapılacak grup maçlarında yer almak üzere 10 Mart’ta Avusturya’ya gidecek takımımızın kadrosu şöyle; Sporcular Ahmet Sarıdağ, Muhterem Aktaş, Ayhan Çağlar, Ömer Yılmaz, İbrahim Kırtaş, Erkan Taşçı, Murat Göçer, Murat Ekşi, Mahmut Yavşan, Ömer Cumhur Bulduk, Ahmet Akdeniz, antrenör Hasan Serbülent ve yardımcısı Hüseyin Dayı, takım menajeri Haluk Taşkınçay. Takıma Engelliler Spor Federasyon Başkanı Sedat Hacımehmet ve yönetim ekibi de eşlik edecek.

GRUPTA KİMLER VAR

Temsilcimiz grubunda ev sahibi Coloplast Sitting Bulls – Padova (İtalya) – Lannion (Fransa) – Devedo (Hollanda) ile mücadele edecek. Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’na yeni transfer olan İranlı oyuncuların yer alamayacakları grup maçlarının ilkini 11 Mart Cuma günü Lannion’la yapacak.

Yalova önünde alınan ilk galibiyetin verdiği moralle, Euro lig’e sıkı hazırlanan temsilcimizin hedefi grupta ilk 3’e kalarak Euro lig 1’de mücadele etmek.

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75