banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Doğan YDÜ KKTC SPOR MANŞETLERİ Lefke
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Engellilere Özgürgün Desteği..!
banner98

 





         Bosna Hersek’in Banja Luka kentinde 21-24 Nisan tarihlerinde Avrupa Tekerlekli Sandalye Basketbol Federasyonu’nun Challenge Kupası’nda yer alması beklenen Kuzey Kıbrıs Turkcell takımı devletin ağır işleyen mekanizması sonucu şampiyonaya katılamama durumu ile karşı karşıya kaldı.

KKTCELL’in, Chalenge Kupası’nın yapılacağı Bosna Hersek’e gitmesi için uçak masraflarının ödenmesi konusunda Spor Dairesi tarafından Başbakanlığa gönderilen ve Bakanlar Kurulu’na sunularak onaylanan kararname Maliye Bakanlığı’nda kaldı.

Maliye Bakanlığında tıkanan kararname yarın KKTC’den ayrılması beklenen takım idarecilerinin uğraşlarına rağmen Maliye Bakanlığı’ndaki tıkanıklık giderilemedi ve para çıkmadı.

Maliye Bakanlığı’nda takılan kararname kon usunda Başbakan Hüseyin Özgürgün devreye girdi. Eyleme hazırlanan engelli oyunculara ulaşan Başbakan Hüseyin Özgürgün bugün gerekli paranın çıkarılacağını söyledi.

Başbakan Hüseyin Özgürgün’ün yanı sıra Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliği de devreye  girerek paranın temini için çalışma başlattılar. KKTCELL antrenör ve oyuncuları da eylemi askıya alarak beklemeye başladı

 

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75