banner108
Öne Çıkanlar Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Salonda Çalıştı.. Miniklerle Anılıyor..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Efsane Salona Basketbolla Döndü..!
banner98

Büyük Erkekler Lig’inde yer alacak başkent temsilcisi, uzun zamandır takımı kurmak için uğraş veriyordu. Deniz Erdağ ve Ceran Öztunalı’nın sorumlu olacakları basketbol şubesinde, Kadri Alagöz başantrenör olarak görev yapacak.

Kadri Alagöz Kolları Sıvadı

Kadri Alagöz, vakit kaybetmeden kolları transfer konusunda sıvadı. Nevzat Nasıroğlu, Benon Selengin, Doğukan Doğu, Çağakan Kılıç gibi geçtiğimiz yıllarda ülke basketboluna büyük katkıları olan oyuncularla görüşen Alagöz, olumlu dönüşler aldı.

Federasyonun aldığı karara göre yeni kurulan takımlar ilk iki sezonda, üniversitelerde öğrenim gören TC ya da yabancı uyruklu oyuncuları sınırsız sayıda kadrosuna katabilir. Çetinkaya’nın hedefi ise bu kontenjanı çok fazla kullanmadan, daha çok yerli oyuncularla yola devam etmek. Efsane, bütçesine uygun yabancı bulursa kadrosuna dahil edecek. Gelecek adına en sevindirici nokta ise sürdürülebilir bir takım olma düşüncesidir. Çetinkaya’nın bir başka misyonu ise diğer kulüplere örnek teşkil etmek. Çetinkaya’nın bu atılımı da diğer basketbol takımları ve federasyon tarafından da memnuniyetle karşılandı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75