banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Doğan Afün Hamitköy haftayı mutlu kapattı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Durur : ‘’Kaybettiğimiz maçlardan dersler çıkarttık’’
banner98

 



           YDÜ Kadın Basketbol Takımı koçu Alper Durur, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada skordan son derece memnun olduklarını ifade etti. “Hatay Büyükşehir Belediyespor ligde liderliğe oyanayan güçlü bir takım. Son iki maçta aldığımız derslerden sonra çok çalıştık ve bu maçta artık takım olma yolunda olduğumuzu gösterdik. İzlemesi son derece keyifli ve temposu hiç düşmeyen bir maç oldu. Son bölümde takımın yaptığı acemi işler nedeniyle maç uzatmaya gitti. Yeni çıkmış bir takım olarak bu sezon, ligi tanıma senemiz. Heyecan verici oyuncularımız var. Böyle rekabet seviyesi yüksek maçlar çok önemlidir. Takım olma adına çok büyük adım attığımız düşünüyorum.. Tüm güçleri ile  oynayan oyuncularımızı tebrik ediyorum.” dedi.

YDÜ Kadın Basketbol Takımı gard pozisyonu oyuncularından Tiffany Hayes, karşılaşmanın zorlu geçtriğini bu yüzden galibiyetin ayrıca daha güzel hissettirdiğini ifade etti. “Takım olarak güçlü bir rakip karşısında deplasmanda Alyssa Thomas’ın da olmadığı bir kadro ile oynadık. Her maça yenmek için çıkıyoruz; fakat bu karşılaşmada tempo hiç azalmadı. Bu yüzden bu maçtan galip ayrılan taraf olmak bizim için daha da değerli oldu. Tüm arkadaşlarımla birlikte sahada var gücümüzle oynadık ve sonucunda da galip geldiğimiz için çok mutluyum” dedi.

YDÜ kadın Basketbol Takımı yeni transferlerinden Simay Karaman, özellikle uzatmalarda sadece hedeflerini ve kazanmayı düşünerek oynadıklarını söyledi. “Takım olarak ilk sekizde olma hedefimiz var ve bunun için çalşıyoruz. Bu hedef doğrultusunda da her maça kazanmak için çıkıyoruz. Hatay Büyükşehir Belediyespor güçlü bir rakipti; fakat sadece kazanmaya odaklandığımız için uzatmalar sonunda galip ayrılan taraf olduk. Sadece kazanmak için gücümüzün son damlasına kadar mücadele ettik; sonuçtan çok mutluyuz” dedi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75