banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor YDÜ Doğan Forest
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Doğan ‘’Hızlı Basketbol İzlettireceğiz’’
banner98

5 yerli oyuncu yanında, öğrenci kontenjanından 4 TC’li oyuncusu bulunan DAÜ’de yine öğrenci kontenjanından Nijerya, İran ve Filistinli olan 3 isim de yer alıyor. Çalışmalarını haftada 3 kez yapan DAÜ, 2 kondisyon idmanı yanında 1 kez de İskele Spor Salonu’nda taktik çalışma gerçekleştiriyor.

Doğan: Hızlı basketbol izlettireceğiz

DAÜ Koçu Cüneyt Doğan, genç bir kadroları bulunduğunu, bu kadronun lig yanında KKTC Üniversiteler ve TC Üniversiteler spor oyunlarında da yer alacağını ifade etti. Doğan, hızlı basketbol oynayan, savunmada dirençli bir ekip olacaklarının altını çizerken, hedeflerinin play-off’a kalmak olduğunu vurguladı. DAÜ olarak önceliklerinin ülke basketboluna hizmet etmek olduğunu da belirten Doğan, oyuncularının çalışma azminden memnun olduğunu sözlerine ekledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75