banner108
Öne Çıkanlar Bozatlı AİHM Noktasında Girişimlerimiz Var Hakemlere Koronavirüs Şoku.. Sadrazam Kayalar Rekora Koşuyor..! Transferde 216 İmza..! Garga GAK dedi
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Digomo, Sokak Basketbolu İle Şenlenecek..!
banner98

Dikmen Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 9’uncusu gerçekleştirilecek olan 11 Meşale Festivali programında yine Sokak Basketbolu Turnuvası düzenleniyor. İntergaz sponsorluğunda 3 yıldır gerçekleştirilen Sokak Basketbolu turnuvası 14-15 Temmuz tarihleri arasında yer alıyor. Turnuva Arılar, Minikler, U14, U16, U18, Büyükler ve Masterler olmak üzere 7 kategoride düzenleniyor. Turnuvaya katılım kayıtlar 12 Temmuz Perşembe günü öğleyin sona erecek.

Organizasyon Komitesi Başkanı Osman Çelebi turnuva ile ilgili şunları söyledi:

“Dikmen Belediyesi 11 Meşale Festivali 9 yıldır organize ediliyor. Sokak basketbolunun bu yıl 3. turnuvası olacak. 3 yıldır İntergaz sponsorluğunda gerçekleşen turnuvamıza geçen yıl 65 takım katıldı. Bu da turnuvamızı geçen yılın en çok katılımlı turnuvası yapmıştı. Bu yıl kayıtlara baktığımız zaman yine büyük bir ilginin olacağını tahmin etmek zor değil.

DİGEM olarak festivalin organizasyonunu üstlenmiş bulunmaktayız. Gençlerin ellerinden böyle organizasyonların hayat bulması turnuvanın değerini artıyor. Dikmen İlkokulu basketbol takımının yıllardır süren başarısı bu organizasyonu yapmamızda bize ışık tutmuştur. Basketbola destek verdiğimiz için çok mutluyuz. Organizasyonumuza büyük katkısı olan Basketbol Federasyonu’na ilgisinden ve desteğinden dolayı ayrıca teşekkür ederiz. Tüm basketbol severleri 14-15 Temmuz’da Dikmen köy meydanında gerçekleşecek olan sokak basketbolumuza bekleriz.”

Geçtiğimiz yıl düzenlenen ve 65 takımın mücadele ettiği turnuvada, arı erkeklerde Ballers, minik kızlarda Future Perileri, minik erkeklerde Dezza, küçük kızlarda Cimbom Extra, küçük erkeklerde Akdeniz Hot Shot, yıldız kızlarda Cyprus Basketball Academy, yıldız erkeklerde Young Bloods, genç kızlarda Cyprus Basketball Academy, genç erkeklerde Young Bloods ve büyük erkeklerde de Nostalji takımları şampiyon olmuşlardı.

Haber: Cemil GARİP

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75