banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. Serbest transferde son gün
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Denktaş, Kanan ve Yorgancıoğlu ‘’90’lı Yıllarda Gönüllülük Ön Plandaydı’’..!
banner98

Denktaş: neden olmasın

Serdar Denktaş programda yaptığı açıklamada sporu ben yönetseydim ben sporu açar ve gençliği bu yönde tutmak için çaba harcardım açıklamasını yaptı.

Denktaş yeniden kuzey Kıbrıs Kültür Derneği gibi bir yapı ile spora da dönebileceğini programda açıkladı.

Konu hakkında konuşan Serdar Denktaş, “Kuzey Kıbrıs Kültür Derneği’nin bambaşka bir yapıdaydı. Her branşta hem spora hem de kültüre katkı koyduk. O günleri çok özlüyorum. O dönemde gönüllük ile devam ettik. Eğer imkanlar el verirse neden olmasın ki Kuzey Kıbrıs Kültür Derneği’ni sporun her alanına sokabilmeyi isterim.”açıklamasını yaptı.

Kanan: ilk göz ağrımdı

1985 yılından beridir Vakıflar Spor Külübü Başkanı olan Mehmet Kanan ise programda yaptığı açıklamalarda,gönüllülük üzerine kurulmuş bir yapı vardı ancak işin içine profesyonelliğin girmesi ile Basketbol şubesini kapatarak sadece Voleybol ile yola devam ettiklerini belirterek ilk göz ağrılarının Basketbol olduğunu ancak hem banka hem de üniversitelere dayanamadıklarını belirtti.

Kanan, “Biz Vakıflar idaresinin oluşturduğu bir kulüptü. Kurumlarımızdan destek aldık ama yeterli olmadı. Basketbol şubesini kapatıp yola devam ettik. Voleybolda ise ligde varız. En büyük hayalim salondu ancak o hayalimizi gerçekleştiremedik. Maalesef hayali gerçekleştiremedik.”dedi.

Yorgancıoğlu: Geri dönebiliriz

Kadın basketboluna bir dönem ardından söz ettiren Lemanspor’un Başkanı Aydın Yorgancıoğlu ise 3 yıl zirveye oynadıklarını gönüllülük ön plandaydı ve birçok başarı elde ettiklerini belirterek ancak dönemin Spor Bakanlığı Kupasından önce yaşananların ardından bıraktıklarını söyledi.

Yorgancıoğlu bir soruya verdiği cevapta ise “yeniden Kadın Basketbol Ligine dönebiliriz. Bu pandemi bittikten sonra Basketbol Federasyonu ile oturup konuşuruz. Biz zaten sporun içinde olan bir kuruluşuz. Neden olmasın liglere geri dönebiliriz.”açıklamasında bulundu.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75