banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. Serbest transferde son gün
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

DAÜ’de basketbol heyecanı..!
banner98
 




Dostluk ve arkadaşlığın da geliştirilmesi amaçlanan söz konusu turnuvada erkekler dört ayrı grupta, kadınlar ise iki ayrı grupta maç yapıyorlar. Erkekler A grubunda Suriye, KKTC, Lübnan ve Türkiye, Erkekler B grubunda Ruanda, Filistin ve Ürdün, Erkekler C grubunda Zimbabve, Kamerun ve Mısır ve Erkekler D grubunda İran, Nijerya ve Srilanka yer alıyor. A grubu kadınlarda Filistin, Zimbabve, Rusya ve KKTC, B grubunda ise Türkiye, Suriye, İran ve Nijerya mücadele ediyor.

Turnuvada 5 Aralık 2016 Pazartesi günü, erkeklerde Lübnan – Zimbabve, Filistin – İran, Kamerun – KKTC ve Nijerya – Ruanda arasında çeyrek final karşılaşmaları oynanacak. Kadınlarda ise 7 Aralık 2016 Çarşamba günü, KKTC – Nijerya ve Türkiye – Filistin takımları yarı final maçları yer alacak.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75