banner108
Öne Çıkanlar Bozatlı AİHM Noktasında Girişimlerimiz Var Hakemlere Koronavirüs Şoku.. Sadrazam Kayalar Rekora Koşuyor..! Transferde 216 İmza..! Garga GAK dedi
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Cansu Köksal: “Basketboluma Değer Katacağım”
banner98




 “Yüksek hedefli bir takımda, hem Avrupa hem de Türkiye liginde tecrübe edinmiş ve basketbolda isim yapmış dünyanın farklı ülkelerinden oyuncularla bir arada olacak olmam beni heyecanlandırıyor. Milli Takımda 3 tane oyuncuları yer alıyor. Ayrıca, kadroda yer alan WNBA’in yetenekli oyuncuları da kendi ülkelerindeki Milli Takımlarının formalarını taşıyorlar. Büyük bir kulübün parçası oldum. Bugüne dek edindiğim tecrübelerimle takıma en iyi şekilde faydalı olabilmek için elimden geleni yapacağım ve bu başarıyı daha ileri seviyeye taşımak için çalışacağım. Gelecekteki en önemli hedeflerim arasında, A Milli Basketbol Takımımızın değişmez bir parçası olmak var. Bunun içinde YDÜ’nün iyi bir temel oluşturacağını düşünüyorum” şeklinde konuştu.                                                                                      


“Kendimi Geliştirmek ve Kalıcı Olmak İstiyorum”

Avrupa Şampiyonasında ceza atışlarındaki başarısı, savunmaya verdiği katkı ve Bahar Çağlar’ın sakatlığında O’nun yokluğunu aratmayarak tüm otoritelerin dikkatini çeken Köksal, YDÜ çatısı altında basketbol kariyerini yükselteceğini, yeteneklerini geliştireceğine inandığını ve eksiklerini zamanla gidereceğini dile getirdi. Sözlerinin sonunda basketbol kariyerindeki gelişimden de söz eden genç yetenek, “Uzun süreli bir sakatlık yaşamıştım. Ondan beridir penetre özelliğimi kullanmıyorum. Açıkçası bunu kullanmam gerektiğini düşünüyorum. Eskiden 2 numara da oynayabiliyordum. Şimdi 3-4-5 numaralı pozisyonlarda oynuyorum. Türkiye’de benim kadar uzun 3 numara yok gibi; bir tek Bahar Çağlar var. O yüzden ribauntlara daha fazla odaklanmam gerekiyor” şeklinde konuştu.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75