banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ MTG kampa giriyor Protokol İmzalandı.. kktc spor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Caferağa’da Şampiyon Belli Oluyor..!
banner98





Zafer Kalaycıoğlu: “Şampiyonluk İçin Zor Bir Mücadele Vereceğiz… Bir Kupa Daha Kazanarak Sezonu Kapatmak İstiyoruz”

Zorlu şampiyonluk mücadelesini değerlendiren Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı Baş antrenörü Zafer Kalaycıoğlu, “kim daha çok koşarsa o kazanacak” ifadesini kullandı. Maç saatini beklediklerini dile getiren Baş antrenör Kalaycıoğlu, “Sezonun son maçını kendi sahamızda oynayacağız. İki takımda tüm gücünü ortaya koyacak. Şimdiye kadar verilen mücadeleler bunu gösterdi.  Her iki takımı da zor ve sert bir şampiyonluk maçı bekliyor” şeklinde konuştu.


“KKTC’ye bir kupa daha göndererek sezonu kapatmak istiyoruz”

Sezon başından itibaren koydukları hedefleri gerçekleştirdiklerini anlatan Zafer Kalaycıoğlu, son şampiyonluk maçını kazanarak Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne üçüncü kupayı da göndererek sezonu kapatmak istiyoruz” dedi. “Oyuncularım bütün maçlarda vazgeçmeden mücadele verdiler. İlk sezonumuzda güzel bir başarı örneği gösterdiler. Her zamanki gibi onlara güveniyorum” diyen tecrübeli antrenör, kendilerini destekleyen taraftarlara da teşekkür etti.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75