banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan GG Gedik yeniden görevde
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Bolkan, Doğanöz ve Tonyalı Eski Günleri Özlüyoruz..!
banner98

Tonyalı: Biraz kırgınım

Programın ilk konuğu olan Hasan Tonyalı, Basketbola kırgın olduğunu belirtti

Tonyalı, “Hem sağlık nedenleri hem de o dönemde federasyonun başında olanların bana yaptıklarından dolayı kırgınım” dedi.

Tonyalı, “En son Türkiye’de Cafer Muhtaroğlu ile başarılı olduklarını ve buradan dönünce gelişen bazı olaylardan dolayı da 20 yıl önce bu camiadan ayrıldım. 81 yıllarının Basketbolun en iyi dönemi oldu. Ali Rıza Altay döneminde kulüp takımları yer aldı ve iyi işler oldu. Gençlik Gücü ile o dönem başarılı işlere yaptık. Salonsuz ortamda 40 derece sıcaklıkta çalıştık” diye konuştu.

Doğanöz: O dönemler unutulmaz

Mehmet Doğanöz de programda önemli açıklamalar yaptı.

Deneyimli antrenör Doğanöz, “1981 yılında oynadık sonra hakemlik yaptım. Bazen 4 maç arka arkaya maç yönettik. O dönemde 1.Lig’in yanında 2.Lig’te de vardı. Özellikle kulüp takımlarının olduğu dönemdi. 1980’li yılların sonunda kulüpler basketboldan çekildi. Daha sonra bankalar ve en sonunda da üniversiteler bu dalda yer aldılar. Ben basketboldan hiç kopmadım. Hem okullarda hem de kulüplerde çalıştım. Bundan dolayı da mutluyum. Asla küskünlüğüm olamaz” açıklamasını yaptı.

Bolkan 1981’de Basketbol kanımıza girdi

Bu dönemin bir başka deneyimli antrenörü olan Mehmet Bolkan ise “1981’de Basketbol kanımıza girdi ve başladık. Her zaman bize destek olan ve hep görüştüğüm Türkiye’nin duayen basketbol adamı Aydın Örs ile tanıştık. Bu ülkede Basketbolda 1,Lig ve 2.Lig ve Kadınlar Ligi de vardı. Tek salon olan Başaran Spor Salonu’nda yetiştirdiğimiz oyuncular bu ülkeye hizmet etmektedirler. Gece 12’lere kadar idman yapardık. Basketboldan koparılmamam lazımdı ama oldu” dedi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75