banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. Serbest transferde son gün
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Bolat “Çekirdek Kadroyu belirlemek istiyoruz’’
banner98

Bolat çalışmalardan memnun

Birçok oyuncusu bu sezon basketbola geri gelen Akdeniz’de hedef bu yıl lige adapte olarak çekirdek kadroyu belirlemek olarak konuldu.

Akdeniz Spor Birliği Kadın Basketbol Takımı Koçu Tamer Bolat, hedeflerinin fair-play çerçevesinde doğru basketbol oynamak olduğunu, iyi bir çalışma temposu içerisinde lige hazırlanmaya devam ettiklerini belirtti.

“Çekirdek kadroyu oluşturmak amacındayız”

Şampiyonluk hedefi gibi bir düşünce ile hareket etmediklerini, hedeflerini ligin başlaması ve diğer takımların performanslarını gördükten sonra netleştireceklerini vurgulayan Bolat, sözlerini şu şekilde noktaladı:

“Basketbolu seven bir grup kadın sporcu bir araya geldi ve bu takım oluştu. Bu bizim için başlangıç yılı, bırakan isimleri maç ortamına motive etmek ve çekirdek kadroyu oluşturmak niyetindeyiz. İlerki dönemlerde daha iddialı bir konuma gelmek için çalışacağız” dedi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75