banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan GG Gedik yeniden görevde
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

“Bir bilet al, engeli kaldır”
banner98

 





KTSYD’nin uzun yıllar sonra ilk kez düzenleyeceği Basketbol KTSYD Kupası için bilgilendirme toplantısı düzenlendi. KTSYD Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıya KTSYD Başkanı Bülent Kılıçoğlu, Basketbol Federasyonu Başkanı Ertuğ Nasıroğlu, Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Mete Topçu, takım antrenörleri ve oyuncuların bazıları katıldı. Gerçekleşecek turnuva “Bir bilet al, engeli kaldır” sloganı ile gerçekleşiyor.


Kılıçoğlu: “Umarım projemiz yerine ulaşır”

KTSYD Başkanı Bülent Kılıçoğlu, sosyal sorumluluk projelerini sürdürdüklerini ve bu vesileyle de tekerlekli sandalye alımı için yardımda bulunacaklarını ifade etti. Bağışlanacak miktarın önemi olmadığına vurgu yapan Kılıçoğlu, “Önemli olan küçük veya büyük engelli basketbolcularımızın sandalye ihtiyacını karşılamak. Kısa sürede yapacağımız tanıtım ile iyi bir meblağ toplayacağımıza inanıyoruz. Umarım iyi bir seyirci olur ve projemiz de yerine ulaşır.”dedi. Kılıçoğlu, sosyal sorumluluğun yanı sıra bir diğer amacın da basketbol camiasının sezon öncesi hazırlıklarına katkı sağlamak olduğunu ifade ederek, “Ben tüm basketbol takımlarına duyarlılıklarından ötürü teşekkür ederim.”dedi.

Nasıroğlu: “Her türlü desteğe hazırız”

Basketbol Federasyonu Başkanı Ertuğ Nasıroğlu ise güzel bir sosyal sorumluluk projesinde KTSYD ile birlikte işbirliği yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, “Amaç spora ve basketbola destek vermekse biz her türlü desteğe her zaman hazırız. Böyle anlamlı bir projede yer almak bizler için de önemli.”dedi. önemli olanın camianın bir arada böyle bir projeye imza atması olduğunu ve bununla birlikte engelli basketbolcuların ihtiyaçlarının giderileceğini söyledi. Nasıroğlu bu projeyle kazananın ülke sporu olacağını da belirtti.


Topçu: “Bir sandalye bile bizler için önemli”

Mete Topçu ise KTSYD’nin böylesi bir turnuvayı uzun yıllar sonra gündeme getirmesinin ve bunun bir parçası olmalarının kendilerine mutluluk verdiğini ifade etti. Tekerlekli sandalye basketbol takımı için bir sandalyenin çok büyük bir maddi külfet olduğunu kaydeden Topçu, “Sandalye fiyatları çok yüksek ve 1 sandalye bile bizler için çok önemli. Bu olayda bize yardımcı olacağı için KTSYD yönetimine ve Basketbol Federasyonu’na teşekkür ederiz.”dedi. KTSYD’yi duyarlılığından ötürü kutladı. Bu güne kadar dernekler arasında ilk kez KTSYD’nin kendilerine yardımcı olduğunun altını çizen Topçu, “Dilerim bu bir başlangıç olur. Ben şimdiden tüm takımlara başarılar dilerken, bizlere göstermiş oldukları duyarlılık için teşekkürü bir borç bilirim.”dedi. Öte yandan turnuvanın bilet fiyatları 20 TL olarak belirlendi. Alınacak bir biletle tüm maçlara girilebileceği açıklandı. Turnuvanın programı ise şu şekilde açıklandı.

2 Aralık Cuma

Saat 16.30: Girne Üniversitesi-Mağusa Gelişim Akademisi (Atatürk Spor Salonu)

Saat 18.30: Mapfree-Girne Amerikan Üniversitesi (Atatürk Spor Salonu)

Saat 20.30: Yakın Doğu Üniversitesi-Lefke Avrupa Üniversitesi (Atatürk Spor Salonu)

 

5 Aralık Pazartesi

Saat 18.00: Girne Üni.-MGA galibi-Mapfree-GAÜ galibi (Necati Taşkın)

Saat 20.00: YDÜ-LAÜ galibi-Koopspor (Necati Taşkın)

 

6 Aralık Salı

Saat 18.00: Final (Atatürk Spor Salonu)

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75