banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. Serbest transferde son gün
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Basketbol’un Yıldızları Transferin Gözdesi..!
banner98

Liglerimizin en kariyerli ve şöhretli oyuncusu Halil Kutruza, 7 sezondur giydiği Yakın Doğu Üniversitesi formasıyla birçok başarıya imza attı ve yıldız basketbolcu bu sene de serbest transfer hakkına sahip. Artık 35 yaşında olan ve sadece basketboldan para kazanan Halil’in önceliği her zaman olduğu gibi yine YDÜ olacak. YDÜ’yü ailesi gibi gördüğünü de vurguladı. Ancak tabii ki yönetimin bu konuda ne gibi bir tavır takınacağı henüz bilinmiyor. Alınan bilgilere göre Halil’i kadroda tutmak için YDÜ yönetiminin elinden geleni yapacağı yönünde. LAÜ’nün ise Halil ile ilgilendiği ve kadrosuna dahil etmek istediği bilinen bir gerçek.

YDÜ takımının forvet oyuncularından İhsan, ligimizin en gözde serbest oyuncularından biri konumunda. Sadece 25 yaşında olması onu serbest transfer döneminde çok istenir hale sokuyor. Uzun forvet pozisyonunda görmeye alıştığımız yetenekli oyuncu, Yakın Doğu’da huzurlu olduğunu ama ekonomik anlamda kendisini de düşünmek zorunda olduğunu belirterek ilk hedefinin YDÜ’de kalmak olduğunu söyledi.

Adeta Yakın Doğu’da ikinci baharını yaşayan Ahmet, sergilediği harika performansla final serisinde dikkat çeken isimlerden di. 36 yaşındaki oyuncunun günden güne kendini daha iyi noktaya getirmesi kendisini hala çok değerli kılıyor. 12 yaş altı YDÜ takımını da çalıştıran Ahmet’in takımdan ayrılması beklenmiyor. Bir sürpriz olmazsa Ahmet, YDÜ ile devam edecek.

Belki de serbest transfer döneminin en fazla konuşulacak adamı Doğukan Demirman. Yukarda saydığımız 3 ismin YDÜ’de devam etmesi yüksek gibi gözüküyor. Ancak Doğukan’ın durumu belirsizliğini koruyor. Gelecek hafta içerisinde LAÜ yönetimi ile görüşecek yıldız basketbolcunun bu görüşmeden sonra durumu belli olacak. Özellikle Koop’un Doğukan konusunda bir hamle yapmasına kesin gözüyle bakılıyor.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75