banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ MTG kampa giriyor Protokol İmzalandı.. kktc spor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Basketbol’da Seçim Öne Çekiliyor..!
banner98

Basketbol Federasyonu Başkanı Amet Sütçü yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.

Uzun bir dönemdir üzerinde çalışılan KKTC Basketbol Federasyonu yenilenmiş tüzük çalışmalarımız sonuç vermiş ve söz konusu tüzük bugün itibarı ile Resmi Gazete’de yayınlanıp yürürlüğe girmiştir. Yeni tüzüğün basketbolumuzun önünü açacağını ve federasyonumuza ivme kazandıracağı konusunda inancımız tamdır.

Tüzüğün onayı ile birlikte pandemi süreci ile sekteye uğrayan federasyon çalışmalarına hız kazandırabilmek ve önümüzdeki sezonun hazırlıklarına bir an önce başlayabilmek adına olağan genel kurulu öne almamız bir gereklilik olarak görülmektedir. Seçimi erkene almanın yeni yönetime hazırlık anlamında büyük avantaj sağlayacağı da kamuoyunun bilgisi ve takdirindedir.

Bu amaçla ilerleyen günlerde tarihini belirleyeceğimiz Olağanüstü Seçimli Genel Kurul için tüm kulüplerimizi toplantıya çağıracağımızı bilgilerinize sunarız.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75