banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor KKTC SPOR MANŞETLERİ YDÜ MTG kampa giriyor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Basketbol Sokağa İniyor..!
banner98

3 gün sürecek ve final karşılaşmaları Pazar akşamı gerçekleştirilecek turnuvada çocuk ve gençlerin oluşturduğu 70’in üzerinde takım mücadele edecek.

Basketbol turnuvası, dün düzenlenen basın toplantısı ile tanıtıldı.

Basın toplantısında Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu Başkanı Hasan Karaokçu, Girne Özgürada Lions Kulübü Başkanı Kadriye Erdem ve Yönetim Kurulu üyeleri, Kuzey Kıbrıs Lions Kulüpleri Federasyonu Onur Kurulu Üyesi Süreyya Gürses, Akdeniz Spor Birliği Başkanı Serhat Deniz ve turnuvaya katılacak çocuklardan bir grup hazır bulundu.

Karaokçu “gençleri risklerden uzak tutmak istiyoruz”

Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu Başkanı Hasan Karaokçu, yaptığı konuşmada, komisyon olarak gençleri kötü alışkanlıklardan ve risklerden uzak tutarak, onları sportif, kültürel ve sanatsal alanlara yönlendirme adına birçok çalışma yürüttüklerini söyledi. Destek verdikleri bu tür çalışmalarla çocuklara ve gençlerin kişisel gelişim ve özbenliklerinin güçlenmesine katkı sağladıklarını söyleyen Karaokçu, bağımlılıklarla mücadelede toplumsal bilinç ve farkındalık seviyesinin yükseltilmesine de önemli katkılar sağladıklarını kaydetti.

Erdem “iyilikte birleştik”

Girne Özgürada Lions Kulübü Başkanı Kadriye Erdem, Aileleri ve çocukları spora yönlendirerek enerjilerini doğru alanda kullanmalarına katkı sağlamak amacıyla Sokak Basketbol Turnuvası organize ettiklerine işaret ederek “Farklılıklarımızla iyilikte birleştik. Birlikteliğimiz şansımızdır” dedi.

Deniz “şölen halinde bir etkinlik olacak”

Akdeniz Spor Birliği Başkanı Serhat Deniz ise, birçok sportif alanda etkinlik göstererek çocukları ve gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmaya çalıştıklarını söyledi. Bugün başlayacak ve Pazar akşamı tamamlanacak olan turnuvanın bir şölen halinde geçeceğine işaret eden Deniz, katkı koyan ve katılan herkese teşekkür etti.

banner116
Anahtar Kelimeler:
Basketbol Sokağa İniyor..
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75