banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik MTGden Farklı Prova.. (41) FUTBOLDA TÜM LİGLERDE GÜNÜN SONUÇLARI..! Zor da olsa Cihangir..! (2-1) Bağcıl Simonu Ülkesine Yolladı!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Basketbol, Cıty Mall’da yaşandı..!
banner98

 




City Mall organizasyonluğunda ve Basketball severlerin yoğun ilgi gösterdiği City Mall Streetball Turnuvası’nda heyecanlı karşılaşmalar yer aldı. Ada genelinden toplam 30 takımın katıldığı turnuva Masterler, Büyükler, Gençler ve Yıldızlar olmak üzere dört kategoride gerçekleşti. City Mall Streetball Turnuvası’nda Okan Erdoğdu kordinatörlüğünde dört kategoride toplam 52 maç yapıldı.                                                        

3 Gün Boyunca Rekabet ve Eğlence Bir Arada Yaşandı                                                                                                        
Turnuvanın ilk gününde kuralar çekildi, takımlar tanıtıldı ve 12 maç gerçekleşti. Turnuvanın 2. gününde 24 maç gerçekleşirken, maç aralarında Yakın Doğu Üniversitesi Dans Grubu’nun pon-pon dans gösterileri yer aldı. Turnuvanın 3. ve final gününde ise 16 çekişmeli maç yer aldı. Final günü, KKTC Şampiyonu ve Cumhurbaşkanlığı Kupa Şampiyonu Yakın Doğu Üniversitesi Erkek Basketball Takımı turnuvaya özel bir gösteri maçı gerçekleştirdi.         


                                                                                                                                     
Şampiyonlar Etkiledi 
                                                                               
Okan Erdoğdu yönetiminde gerçekleşen çekişmeli ve sürprizli karşılaşmaların sonucunda Masterler kategorisinin şampiyon takımı Maraş Masterlar oldu. Büyükler kategorisinin şampiyonu profesyonellikleriyle dikkat çeken Cüneyt’in Melekleri takımı olurken, Gençler kategorisi şampiyonu göz dolduran oyunları ile Crows takımı oldu. Genç yetenekleri ağırlayan Yıldızlar kategorisinde ise gelecek vaadeden Cavaliers takımı şampiyonluk elde etti. Heineken ve Mey Su’nun da katkı koyduğu City Mall StreetBall Tunuvası’nın sonunda şampiyon takımlara kupaları ve hediyeleri City Mall yönetimi tarafından takdim edildi. City Mall yönetimi, ilerleyen günlerde de spor, tiyatro, sinema, müzik, şiir, resim gibi alanlarda benzer turnuva, gösteri ve etkinlikler düzenlemeye devam edeceklerinin bilgisini verdi.

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75