banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. TürkiyeLetonya Maçına Seyirci Alınacak..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Basketbol Çalıştayı Yapıldı..!
banner98

Basketbol Federasyonu başkan ve yetkilileri, basketbolda faaliyet gösteren kulüplerin temsilcileri, basketbol hakem ve antrenör temsilcileri ile Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (KTSYD) temsilcilerinin katkı koyduğu çalıştayda basketbolun gelişimine yön verecek öneriler sıralandı.

Basketbol Federasyonu Başkanı Ahmet Sütçü'nün açılış konuşması ile başlayan çalıştaya "Basketbol Gelişim Ligleri ve Akademiler", "Basketbolda Ekonomi ve Kaynak Yaratma", "Süper Lig ve Kadınlar Ligi Organizasyonları" ile "Basketbolda Tüzük, Yönetmelik ve Uygulamalar" isimli komisyonlar oluşturuldu. Gün boyu çalışan komisyonlar çalıştayın sonunda ortaya çıkan önerilerini bildiri halinde sundular.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75