banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. TürkiyeLetonya Maçına Seyirci Alınacak..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Ann Wauters İmzayı Attı..!
banner98





Euroleague Women’da kaydettiği 3682 sayıyla turnuvanın gelmiş geçmiş en skorer oyuncusu unvanını elinde bulunduran 1980 doğumlu Ann Wauters, kariyerinde 4 Euroleague şampiyonluğunun yanı sıra 5 kez Avrupa’da Yılın Kadın Oyuncusu ve 3 kez de Euroleague Final Four MVP’si seçilme başarısı gösterdi.

Geçtiğimiz sezon Bellona AGÜ formasıyla Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde ortalama 28:44 dakika süre alarak 11,8 sayı, 6,6 ribaunt ve 2,1 asist ile etkili bir performans gösterdi. Takımı Bellona AGÜ ile Eurocup’ta final oynayan Ann Wauters, %58.3 saha içi isabetiyle 10,3 sayı, 6,3 ribaunt ve 1,3 asist istatistikleriyle sezonu tamamladı.

Belçika Milli Takımı’nın EuroBasket 2017’de üçüncü sırada tamamlamasında büyük katkı sağlayan Wauters, Euro Basket’te 13.3 sayı, 5.7 ribaunt ve 2.3 asist ortalamaları kaydetti. 2000 yılında WNBA draftında Cleveland Rockers tarafından ilk sıradan seçilen Wauters, birinci sıradan seçilme başarısı gösteren ilk Avrupalı basketbolcu olarak tarihe geçti. WNBA’de 9 sezon forma giyen Ann Wauters, 2005 yılında WNBA All Star organizasyonunda da boy gösterdi.      

                                                                 

Ann Wauters: “Yakın Doğu Üniversitesi’nde Forma Giymek Çok Güzel…”                                  

Ann Wauters, güçlü bir kadronun yer aldığı YDÜ’de forma giyecek olmaktan dolayı heyecanlı ve mutlu olduğunu söyledi. Yüksek hedefleri olan YDÜ’den teklif geldiği zaman hiç düşünmeden kabul ettim. İyi ki buradayım. Tahmin ettiğimden çok güzel bir ortam ve atmosfer var. Hem oyuncular hem de idari ve teknik kadroda yer alan arkadaşlar beni son derece samimi ve sıcak karşıladılar. YDÜ Kadın Basketbol Takımı’nın hedeflerine ulaşmasını sağlamak için tecrübelerimi en iyi şekilde kullanacağım” şeklinde konuştu.                                    

Işık Eyigüngör: “Değerli Bir Transfere İmza Attık…”                                                                       

Başkan Işık Eyigüngör de, Wauters’ın tecrübeleri ile takıma değerli katkılar sağlayacağını söyledi. Uzun rotasyonunda önemli bir oyuncu olan Ann Wauters, Kariyerinde edindiği tecrübe bu yıl bizim mücadele edeceğimiz Eurolauge’de önemli katkı sağlayacak. Eurolauge uzun bir maraton hedefimiz final four oynamak. Bizde bu mücadelede final four hedefini gerçekleştirecek bir takım oluşturduk. Bu hedefe giden yolda Wauters’ın bize ciddi katkı koyacağını düşünüyoruz. Kendisine ve Yakın Doğu Üniversitesi  ailesine hayırlı olsun” dedi.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75