banner108
Öne Çıkanlar Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Salonda Çalıştı.. Mesarya onaylandı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Alsancak Kazanmasını Bildi..! (34-53)
banner98

YER: Atatürk Spor Salonu

HAKEMLER: Münürcan Taçoy, Ali Kozok

GAÜ ÇETİNKAYA: Zilan, Behiye, Ceren, Esma, Nuran, İncilay, Işıl, Merin, Sümeyra, Seval, Süran

ALSANCAK BLD: Duygu, Nurhayat, Elay, İrem, Filiz, Özde, Nuray, Asya, Derya

1.PERİYOT: 6-21 (Alsancak Bld)

2.PERİYOT: 9-6 (GAÜ Çetinkaya)

3.PERİYOT: 5-16 (Alsancak Bld)

4.PERİYOT: 14-10 (GAÜ Çetinkaya)

Basketbol U14 Kızlar Ligi’nde GAÜ Çetinkaya ile Alsancak Belediyesi arasında oynanan karşılaşmayı konuk takım kazandı.

Atatürk Spor Salonu’nda oynanan ve hakemliklerini Münürcan Taçoy ile Ali Kozok’un yaptığı karşılaşmanın birinci ve üçüncü periyotları Alsancak Belediyesi’nin üstünlüğünde geçerken ikinci ve dördüncü periyotlarda GAÜ Çetinkaya daha üstündü.

Karşılaşmanın ilk periyodunu Alsancak Belediyesi üstün bir oyunun sonrasında 21-6 önde tamamladı. İkinci periyotta sahada üstün olan taraf ev sahibi GAÜ Çetinkaya idi. Alsancak Belediyesi’nin bu periyotta ilk 5 dakikada sayı üretemediği görüldü. Bu periyodu GAÜ Çetinkaya 9-6 önde tamamlasa da ilk yarı 27-15 Alsancak Belediyesi’nin üstünlüğüyle sonuçlandı.

Üçüncü periyotta da ilk periyotta olduğu gibi Alsancak Belediyesi’nin üstünlüğü vardı ve bu periyodu 16-5 önde tamamlayan taraf oldu.

Karşılaşmanın son periyodunda GAÜ Çetinkaya rakibine oranla daha iyi bir oyun sergileyerek bu periyodu 14-10 kazanmasına rağmen maçı kazanmasına yeterli olmadı ve karşılaşma Alsancak Belediyesi’nin 53-34 üstünlüğüyle son buldu.

(Cemil GARİP)

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75