banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Girne Binatlı YDÜ Yalova Bitirdi.. (31)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Açılışı kötü yaptık..!(39-79)
banner98

 





          Seyirci desteği ve bando takımıyla oynanan maçta Turkcell'in sevilen maskotu Cello da yer aldı. Üst düzey siyasetçisi ile tribünlerde renkli görüntülere sahne olan maçta saha içinde de heyecan yanında dostluk hakim oldu. Maçı konuk takım Elig Av. Bürosu Engelli Yıldızlar  (39 – 79) kazandı.  

Başbakan Ömer Kalyoncu’nun uzun süre seyrettiği, tekerlekli sandalye basketbol şölenini andıran maçın sonunda iki taraf sporcuları birbirlerini alkışlayıp tebrik ederek Fair Play örneği yaşattılar.

Uzun yıllar Kuzey Kıbrıs Turkcell formasını taşıyan ve bu yıl ELİG Av. Bürosu Engelli Yıldızlar Takımı'na transfer olan Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Milli Takım oyuncusu İbrahim Yavuz (28) Morteza (31) ile birlikte takımı sırtlarken Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'nın maçta ki en skor er oyuncuları (Murat (14) ve Emrullah (12) oldu.

Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ligdeki ikinci maçını 28 Kasım’da geçen yılın da Dünya ve Türkiye şampiyonu Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ile İstanbul’da oynayacak.

Kuzey Kıbrıs Turkcell’de Antrenör Hasan Serbülent’in yönettiği takımda şu isimler yer aldı:

“ Murat – Emrullah – Aliye – Ahmet – Ömer – Akdeniz – Mahmut – Gönül – Osman – Ahmet.S – İbrahim – Hasan”

Türkiye Milli Takımı koçu da olan Harman Yazıcı’nın yönetimindeki ELİG Av. Bürosu Engelli Yıldızlar kadrosunda yer alan isimler şunlar:

Efdal Latife – Mücahit – Ali – Asiye –Engin – Umut – Ramazan – Morteza – İbrahim – Gökhan – Murat”.

 

      

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75